TELEXERRADES 2021

Actualitzat el 20 de gener de 2021

Especialment aquest any, NO volem perdre  el contacte amb tots vosaltres, si no pot esser a cavall que sigui telemàticament!! 

Arrancarem unes sessions de videoconferència amb la plataforma ZOOM, ( tal com vàrem fer servir per l’assemblea general) per anar presentant diferents temes que creiem que poden ser d’interès col·lectiu, com per exemple connexa millor la nostre web, que podem fer i quina informació podem obtenir, ( penjar tracks de rutes, penjar fotos, mirar la revista, etc) , també tindrem xarrades de professional com poden ser fisioterapeutes de cavalls, metges especialistes amb lesions de genets,  i altres temes que sortiran. 

Aprofito per comentar que qualsevol idea que tingueu al respecta serà ben rebuda. Podeu  contacta amb info@amac.cat o en qualsevol membre de la Junta per expressar la vostre idea o sol·licitud.

Aquestes xarrades telemàtiques es faran un cop al mes, no hi haurà dia de la setmana fitxa, s’avisarà uns dies abans,  i mirarem que es facin en horaris que s’hi pugui assistir.  Mirarem de poder gravar cada sessió i penjar-la a la web, així tindrem un apartat de tutorials  que poden ser molt útils.

Així doncs, aquest dissabte 23 de gener a les 18h30 farem la primera xarrada.  Parlarem sobre TRACKS GPS de la web www.amac.cat ,  de com descarregar un track de la web i passar-lo al nostre GPS. I al contrari, un track realitzat a cavall, com penjar-lo a la web i quins comentaris s’han de ficar per poder ajudar a altres companys.

Com ho farem?   Dissabte el matí, en Joan Pi, us enviarà un recordatori de la activitat i el link de ZOOM per que us podeu connectar a l’hora prevista.

T’esperem

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés