Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu com l’Associació Marxes a Cavall de Catalunya (d’ara endavant, “nosaltres” o “el Lloc Web”) recopila, utilitza i protegeix la informació personal que pugui proporcionar quan utilitza aquest lloc web. Ens comprometem a assegurar-nos que la teva privacitat estigui protegida. Si et demanem que proporciones certa informació per la qual pots ser identificat/a en utilitzar aquest lloc web, pots estar segur/a que aquesta informació s’utilitzarà només d’acord amb aquesta política de privacitat.

Informació que Recopilem

Podem recopilar la següent informació personal:

  • Nom i cognoms.
  • Informació de contacte, incloent l’adreça de correu electrònic.
  • Altres informacions rellevants per a ofertar-te els nostres serveis.

Com Utilitzem la Informació Recopilada

Utilitzem aquesta informació per entendre les teves necessitats i proporcionar-te un millor servei, i en particular per a les següents raons:

  • Mantenir registres interns.
  • Millorar els nostres productes i serveis.
  • Enviar informació promocional sobre nous productes, ofertes especials o altres informacions que puguin resultar rellevants per a tu.
    Seguretat

Estem compromesos en garantir que la teva informació estigui segura. Amb l’objectiu de prevenir l’accés no autoritzat o la divulgació, hem posat en marxa procediments físics, electrònics i de gestió adequats per salvaguardar la informació que recopilem en línia.

Enllaços a Altres Llocs Web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs d’interès. No obstant això, un cop hagis utilitzat aquests enllaços per sortir del nostre lloc, cal tenir en compte que no tenim cap control sobre aquest altre lloc web. Per tant, no podem ser responsables de la protecció i privacitat de qualsevol informació que proporcionis mentre visitis aquests llocs i aquests no estan regits per aquesta declaració de privacitat.

Control de la teva Informació Personal

Pots optar per restringir la recopilació o l’ús de la teva informació personal de les següents maneres:

  • Quan se’t demani omplir un formulari al lloc web, busca la casella que pots marcar per indicar que no vols que la informació sigui utilitzada per a fins de màrqueting directe.
  • Si ja has donat el teu consentiment perquè utilitzem la teva informació personal amb finalitats de màrqueting directe, pots canviar d’opinió en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@amac.cat.

Aquesta política de privacitat pot ser actualitzada de tant en tant, per tant, verifica aquesta pàgina amb regularitat per assegurar-te que estàs d’acord amb els canvis.