Avís Legal

Dades d’Identificació

AMAC.cat (d’ara endavant, “el Lloc Web”) és propietat de l’Associació Marxes a Cavall de Catalunya, amb domicili a Rbla. Guipúzcoa, 23-25 4E i NIF G-58118084. Pots contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@amac.cat.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquest lloc web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de l’Associació Marxes a Cavall de Catalunya, i són protegits per la legislació nacional i internacional de propietat intel·lectual.

Responsabilitat

L’Associació Marxes a Cavall de Catalunya no es fa responsable de l’ús inadequat que es faci de la informació continguda en aquest lloc web. L’usuari assumeix la responsabilitat total i exclusiva de l’ús que faci del lloc web.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que no estan sota el control de l’Associació Marxes a Cavall de Catalunya. No assumim cap responsabilitat pel contingut, privacitat o pràctiques de llocs web d’altres tercers.

Protecció de Dades

Les dades personals recopilades mitjançant formularis o altres mitjans seran tractades amb confidencialitat i conformitat amb la nostra política de privacitat, que pots consultar aquí.

Modificacions

L’Associació Marxes a Cavall de Catalunya es reserva el dret de realitzar canvis o modificacions en aquest avís legal en qualsevol moment. Es recomana revisar aquest avís legal amb freqüència per estar informat de qualsevol modificació.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola. En cas de controvèrsia, les parts es sotmetran als jutjats i tribunals de Barcelona (o la jurisdicció que consideris més adequada).