Curs comunicació, afecte i lideratge

Last Updated: 28 d'abril de 2024
pdf icon

Durant aquest any, i en col.laboració amb l’ AMAC, hem programat un cicle de cursos per tal de potenciar la nostra relació amb el cavall i tenir més recursos a l’ hora d’ interactuar amb ells en diferents situacions. Els cursos seran impartits per Carme Cama.

Les tècniques que es desenvoluparan, durant aquest curs de dia i mig de durada, estan basades en els jocs que els cavalls utilitzen per establir el lideratge entre ells. El nostre propòsit serà poder aplicar de forma senzilla aquestes tècniques a la disciplina eqüestre que practiquem. Amb els diferents cursos tenim previst abarcar les diferents areas on es poden utilitzar aquests coneixements que seran: la doma en llibertat, el treball a la corda, exercicis utilitzant regnes llargues, munta amb cabeçada de nusos i munta per tal d’aconseguir una millor biomecànica del cavall.

El primer curs està destinat a l’afecte, la comunicació i el lideratge i s’impartirà el cap de setmana del 16 i 17 de maig, a Sant Pere Molanta (Vilafranca del Penedès).

Per reserves, contacteu si us plau amb:

· Joan Martí Pozzi: 636 979 790
· Carme Cama: camacarme@hotmail.com

                                 

Clica per descarregar el programa