AMAC al dia

Last Updated: 28 d'abril de 2024

Benvolguts socis, esperem que hagueu passat un bon estiu i la salut us acompanyi.

Ja som al setembre i, com sabeu, la situació de la pandèmia pràcticament no ha evolucionat. Tot i que tenim novetats contínuament només podem fer planificació a curt termini. El divendres dia 4 de setembre ens vam reunir la Junta i vem acordar tirar endavant la sortida del Lluçanès, que només serà d’un dia a la zona de Perafita. Estem estudiant el Cavall de Ferro a la zona de Peramea, i preparem un programa que ens permeti seguir els protocols vigents en les dates de l’activitat.

Volem felicitar la iniciativa tirada endavant per alguns de vosaltres de l’AMAC KIDS, unes activitats per als menors d’edat que sabem que estan tenint molt d’èxit.

Sabeu que al novembre està prevista l’assemblea i a hores d’ara no sabem si la podrem celebrar, ja sigui de forma presencial o virtual, o bé, tal i com especifiquen els protocols, ajornar-la un termini de 6 mesos. Recordeu que enguany, a més de l’assemblea ordinària, toca l’extraordinària per canvi de president i renovació de Junta. A tots aquells que tingueu previst presentar una candidatura, un cop dissolta per estatuts la Junta actual, us demanarem que presenteu la corresponent candidatura per les eleccions el dia de l’assemblea. Lògicament, en aquest cas, l’assemblea extraordinària haurà de ser presencial.

Tenim més novetats que a hores d’ara no us podem avançar, ja que es tracta d’una sorpresa que farà més visible la imatge de l’AMAC. Esteu a l’espera d’aconteixements!

Estem a la vostra disposició per qualsevol tema que necessiteu.

Salut i cavalls!