Equitrobada 2017

Last Updated: 28 d'abril de 2024
Logo equitrobada

Concentració de Genets 2017 a Catalunya

L’Equitrobada vol a ser la més gran concentració de genets de ruta que es fa al nostre país. Des de qualsevol indret i desprès d’un mínim de 2 dies de camí fet a cavall, mula, ase o amb carro, ens trobarem tots el dia 13 d’octubre a la població d’Alpens per gaudir d’un cap de setmana festiu al voltant del món del cavall.

[zt_message_box type=”info” extra-class=”message-box”] L’organització tindrà preparades 4 rutes d’accés, des del nord, l’est, el sud i l’oest, per a la gent que desitgi viatjar en grup[/zt_message_box]

Programació

 

Vine… amb el teu cavall!

Divendres 13 d’Octubre

A la tarda es farà l’arribada i recepció de tots els participants, acomodant els cavalls i les persones segons les reserves que s’hagin fet. Hi haurà un sopar de benvinguda i l’actuació del grup ELS GATS.

Vine… per gaudir de la natura!

Dissabte 14 d’Octubre

Dia festiu on participants i visitants podran gaudir de diverses activitats i celebracions:

– Durant tot el dia hi haurà una exposició de carros i eines de pagès que han preparat els Carreters del Lluçanès. També veurem una Exposició dels Camins Ramaders de  Catalunya,” Un camí per fer valer un patrimoni mil·lenari. El Camí Ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès”  i  també es podrà visitar el campanar del poble.

– Exhibició de “Manejo Natural del Caballo” a càrrec de Chico i Guillón Ramírez

– Dinar a preu popular per a tothom que ho vulgui.

– Espectacle de “Doma en Llibertat” amb Lluís Pell

– Sopar de gala.

– Ball de l’Equitrobada amb el Grup NOUT.

Vine… per conèixer el territori!

Diumenge 15 d’Octubre

Dia de tornar a casa. Després d’esmorzar cada participant començarà el retorn a casa de la manera que ho hagi planejat, ja sigui a cavall o amb els seus propis mitjans de transport.

Vine… per conviure amb altres genets!

 

Altres notícies d'interés