Estamariu - Refugi Cap de Rec

En aquesta excursió gaudireu d’un paisatge espectacular d’alta montanya. El punt de partida es el poble d’ Estamariu (Alt Urgell) on trobareu un petit aparcament per uns 5 vehicles amb remolc . Iniciem el trajecte direcció al poble de Bescaràn per un corriol amb un fort pendent i amb molta pedra remoguda per obres recents, es un tram de 2 Km, superat aquest tram, el corriol millora considerablement però haureu de vigilar de no perdre de vista el track al vostre GPS degut a que les traces del camí enganyen molt. Una vegada haveu arribat a Bescaràn , no trobareu cap dificultat mes, es tot pista. Cal remarcar que a mig trajecte trobareu el refugi de Midós (aneu amb compte per que està una mica amagat i podeu passar de llarg) per poder utilitzar aquest refugi, cal demanar autorització al alcalde de Bescaràn (truqueu al Consell Comarcal Alt Urgell) ja que el refugi està tancat i us hauran de donar les claus. També trobareu un pas canadenc , si us fixeu al costat hi ha uns troncs posats de forma que es poden retirar amb facilitat per passar amb els cavalls, una vagada passeu, deixeu tot com estava.
Tenir en compte que es tracta d’una excursió d’alta montanya, es superen els 2.100 mts. per tant preveieu equipatge adequat i atents a les previsions meteorològiques.
Ah, al estiu acostumen a haver-hi ramats de cavalls de pastura, bretons, es a dir, exemplars de 1000 Kg., probablement els sencers no toleraran la visita dels vostres cavalls, sigueu prudents, si una o dues persones del grup baixen del seu cavall (compte que no s’escapi a barallar-se amb els bretons) no tindran cap dificultat per espantar-los, ja que peu a terra identificaran amb mes facilitat l’humà i fugiran.

Aigua en abundància.

Categoria: , publicada per Laia Serra, 9 anys . 2255 .
Desnivell minim 1016.7 m
Desnivell màxim 2185.2 m
Desnivell acumulat 1613.6 m
Desnivell perdut 668.1 m
Way Points 0
Track Points 1914
Velocitat màxima 27 km/hr
Velocitat mitja 2.57 km/hr
Distància total 33120 m
Duració total 12h 51m 56s
Route Points 0
Els valors que no estàn disponibles es mostren amb un 0.
Aquesta ruta s'ha descarregat 308 vegada(es). Descarregar ruta
/llistaderutes
/llistaderutes/report_track/22
google.maps.MapTypeId.HYBRID 1 google.maps.MapTypeControlStyle.DEFAULT 1 1 1 1 1 2 #0000FF Distancia Elevació Velocitat Heart Rate Distance: {0} {2} Elevation: {1} Distance: {0} {2} Speed: {1} Distance: {0} {2} Heart Rate: {1}